Acasa Servicii

Servicii masaj

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor din corpul uman si creaza o stare de relaxare totala si profunda, imbunatatind circulatia limfatica si pe 

cea sanguina. In general, masajul de relaxare are un efect antistres. Masajul de relaxare este recomandat tuturor persoanelor indiferent de varsta si sex:
adulti, copii, sugari, adolescenti sau nou nascuti.

Citeşte mai mult...

Masaj la domiciliu

Multi considera masajul la domiciliu un lux, in alte cazuri fiind chiar o necesitate medicala. Dar un avantaj important al masajului la domiciliu este posibilitatea sa te relaxezi intr-un mediu familiar tie si sa mentii starea de relaxare pentru o mai lunga perioada de timp.

Citeşte mai mult...

Masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic (anti-celulita) este un tip de masaj care se efectueaza cu ajutorul unor manevre si prize specifice care actioneaza impotriva acumularii de toxine, grasime si apa la nivelul tesutului adipos (celulita).

Citeşte mai mult...

Masaj terapeutic

Efectele masajului terapeutic in cazul traumatismelor a al bolilor are efecte de ameliorare, intretinere, mergand pana la vindecare completa. Msajul terapeutic este un masaj manual suedez combinat cu alte tehnici de recuperare cum ar fi: aromo-terapia, chiropractica, reflexoterapia, bioenergia pentru tratarea unor boli curente si accidente, refaceri dupa operatii, traumatisme.

Citeşte mai mult...

Reflexoterapie

Reflexoterapia nu este doar o metoda de vindecare ce presupune apasarea punctelor reflexogene, ci o adevarata filosofie. Ea ne arata care sunt conexiunile din corpul nostru, modul in care reactioneaza acesta la anumiti stimuli si cum oglindeste el conexiunile din lumea inconjuratoare.

Citeşte mai mult...

Masaj facial

Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor din corpul uman si creaza o stare de relaxare totala si profunda, imbunatatind circulatia limfatica si pe cea sanguina. In general, masajul de relaxare are un efect antistres. Masajul de relaxare este recomandat tuturor persoanelor indiferent de varsta si sex:
adulti, copii, sugari, adolescenti sau nou nascuti.

Citeşte mai mult...

Masaj pe scaun

Salonul nostru ofera, de curand, masaj pe scaun acasa sau la birou.

Programul de masaj pe scaun poate fi extins si la diferite evenimente. O idee inedita este sa oferiti clientilor sau partenerilor de afaceri 10 minute de relaxare. Masajul pe scaun se efectueaza prin haine si are ca scop relaxarea muschilor spatelui, cea mai solicitata zona musculara in munca de birou.

hi res seated chair

Pentru oferta personalizata in functie de nevoile Dumneavoastra sau mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele de telefon sau adresa de e-mail de la sectiunea Contact.