Acasa Servicii Masaj la domiciliu

Masaj la domiciliu

Multi considera masajul la domiciliu un lux, in alte cazuri fiind chiar o necesitate medicala. Dar un avantaj important al masajului la domiciliu este posibilitatea sa te relaxezi intr-un mediu familiar tie si sa mentii starea de relaxare pentru o mai lunga perioada de timp.

masaj la domiciliu

Masajul facut acasa este destinat clientilor din Bucuresti ce prefera sa nu se deplaseze la un salon specializat, din motive diverse: doamne ce cauta masaj pre- sau post-natal, mame care doresc sa ramana alaturi de copii nou nascuti fara sa renunte la placerile unui masaj de relaxare, persoane incapacitate, ce nu se pot deplasa la clinici specializate pentru tratament, sau chiar persoane limitate de putinul timp ramas dupa o zi istovitoare de munca.

Masajul la domiciliu este solutia potrivita in aceste cazuri, putand preveni sau chiar combate afectiuni cu caracter profesional, putand trata anumite boli si traumatisme sau ajuta la recuperarea dupa eventuale afectiuni traumatice, circulatorii, neuromusculare, etc.

Serviciile noastre de masaj la domiciliu pot fi efectuate si pentru persoane care locuiesc in azile de batrani sau internate in spitale pentru tratament, din Bucuresti si zonele limitrofe. Masajul poate ajuta in tratarea multor afectiuni, ca aaccidente vasculare cerebrale, Parkinson, Alzheimer, tulburari de somn, emfizem, amputari, artrita, tendenita si altele.

Vestea buna este ca masajul la domiciliu nu este cu mult mai scump decat cel efectuat in salonul nostru. Pentru detalii legate de pret, va rugam sa ne contactati telefonic si va asiguram ca avem preturi potrivite pentru orice doritori.