Acasa Servicii Masaj Facial

Masaj facial

Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor din corpul uman si creaza o stare de relaxare totala si profunda, imbunatatind circulatia limfatica si pe cea sanguina. In general, masajul de relaxare are un efect antistres. Masajul de relaxare este recomandat tuturor persoanelor indiferent de varsta si sex:
adulti, copii, sugari, adolescenti sau nou nascuti.

masaj facial

Masajul facial relaxeaza si creste tonifierea pielii. Pentru aceste efecte, acest masaj nu trebuie facut la intamplate ci prin miscari usoare, fara a masa pielea intr-un mod agresiv. Printr-o efectuare corecta, mişcarile menţin supleţea pielii, stimulează funcţiile glandelor sebacee, tonifică muşchii feţei şi îndepărtează stratul de celule moarte de pe suprafaţa pielii.

Însă înainte de masajul facial, e bine să respecţi anumite reguli. Este esenţial ca faţa să fie curăţată foarte bine şi hidratată. În ceea ce priveşte durata masajului, este recomandat să nu depăşească 10-15 minute, iar mâinile trebuie să fie perfect curate şi unghiile tăiate scurt. Hidratarea pielii se face şi după efectuarea masajului. Prin urmare, puteţi aplica o cremă puternic hidratantă. Dacă aveti probleme cu acneea, cel mai bine este să mergeti la un specialist pentru a rezolva această problemă, masajul nefiind indicat în acest caz. Vârsta la care se apeleaza la masajul facial este foarte importantă. După vârsta de 50 de ani poate fi prea târziu, deoarece pielea lipsită de elasticitate cu greu mai poate fi adusă la starea iniţială. Pentru prevenirea apariţiei ridurilor şi creşterea tonicităţii pielii, masajul facial poate fi practicat începând cu vârsta de 25-30 de ani.