Acasa Servicii Masaj Anticelulitic

Masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic (anti-celulita) este un tip de masaj care se efectueaza cu ajutorul unor manevre si prize specifice care actioneaza impotriva acumularii de toxine, grasime si apa la nivelul tesutului adipos (celulita).

masaj anticelulitic

Acest tip de masaj reprezinta solutia ideala pentru a scapa de asa-numita "coaja de portocala", foarte deranjanta pentru persoanele de sex feminin. Prin aplicarea manevrelor de masaj anticelulitic se actioneaza in mod direct asupra straturilor superficiale, stimulandu-se elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si contribuind la imbunatatirea circulatiei sanguine.

Efectele obtinute la incheierea unuia sau mai multor abonamente de sedinte de masaj anticelulitic sunt vizibile atunci cand putem sa observam ca stratul de grasime este diminuat si celulele adipoase distruse. Este important sa mentionam faptul ca sedintele de masaj anticelulitic nu trebuie sa lase urme (echimoze, vanatai), ceea ce inseamna ca vasele capilare nu trebuie sa fie sparte.

Cand vorbim despre rezultatele unui masaj anticelulitic putem sa subliniem urmatoarele:

  • Accelereaza disparitia grasimilor suplimentare
  • Diminueaza sau ajuta la disparitia totala a celulelor adipoase (celulita)
  • Stimuleaza dezintoxicarea organismului
  • Ajuta la diminuarea circumferintei corporale
  • Imbunatateste circulatia sanguina arteriala si venoasa
  • Ajuta la obtinerea unei siluete uniforme ideale

De ce doare masajul anticelulitic?

Celulita este o boala a pielii care ea insasi doare, iar in masajul anticelulita se folosesc manevre mai dure si mai profunde cum ar fi: frictiunile, framantatul, ciupiturile, etc. Masajul anticelulita trebuie insa efectuat de un maseur profesionist pentru a fi eficient si a da rezultate vizibile. Daca apar vanatai inseamna ca intensitatea la care se efectueaza masajul trebuie sa fie redusa sau poate fi o vascularizare foarte fragila la nivelul pielii si in stratul adipos.

Cum scapam de celulita?

Masajul anticelulititc este o solutie foarte eficienta pentru a scapa de celulita, serviciul efectuat de maseurii nostrii profesionisti. Pentru programari asteptam sa ne contactati. In prima faza se incepe o corectie alimentara. Se consuma doi litri de apa pe zi fara a lua in calcul ceaiul, cafeaua, supa. Se consuma mai multe fructe si legume in stare naturala. Se scade consumul de glucide rafinate, mai ales zahar (va fi inlocuit cu zaharina). Se evita carnea grasa, combinatiile de paine cu carne, se reduce consumul de cafea, alcool, tutun si mai ales sucurile, acidulate sau nu.