Acasa Salon Iani Buzoiani

Salonul nostru

Cum am aparut?

Suntem o echipa tanara, dinamica si prietenoasa cu o pasiune comuna: masajul. Pentru ca specializarea noastra este masajul de recuperare si reflexoterapia aceasta a fost si ideea care a stat la baza crearii acestui salon. Insa, pentru a acoperi o varietate de nevoi, cu timpul ne-am specializat si in alte tipuri de masaj: masajul de relaxare, masajul anticelulitic, masajul facial.

Suntem in continua dezvoltare si imbogatire a serviciilor. De aceea te incurajam sa revii pe situl nostru pentru a fi la curent cu toata gama de masaje.

In toate serviciile oferite avem un singur scop: orientarea spre rezultate. Rezultatele se vad chiar de la primele sedinte. Asta este si motivul pentru care toti clientii nostrii devin clienti fideli.

Dar pentru ca fiecare client este diferit, pe baza unei discutii anterioare, mai ales in cazul masajelor de infrumusetare putem stabili un program de masaj orientat spre imbunatatirea si infrumusetarea a anumitor zone ale corpului. De exemplu, in cazul persoanelor care sunt dupa o cura de slabire in timpul carei au pierdut un numar mare de kilograme, putem insista asupra zonelor in care slabitul a lasat urme neplacute asupra pielii(piele lasata, vergeturi, etc.). Avem experienta imbunatatirii aspectului pielii in mai putin de 5 sedinte dar si multe alte rezultate.

De ce noi?

Pentru ca nu impunem un program de masaj fix. Pentru ca fiecare sedinta este personalizata dupa nevoile fiecarui client. Pentru cu toti maseurii nostrii sunt calificati in toate tipurile de masaj disponibile, putem crea formula perfecta pentru tine. Vino sa discutam despre asta si sa stabilim impreuna programul potrivit!